Tijdens Meet Your Future in Energy kan je:

  • masterclasses volgen in zowel Engels als Nederlands!
  • kennismaken met bedrijven uit de energiesector
  • kennismaken met het energie onderwijs (mbo, hbo en wo).
  • speed daten met medewerkers van bedrijven uit de energiesector
  • 1-op-1 afspreken met bedrijven en/of opleidingen die jij interessant vindt
  • Beschikbare vacatures, stages en traineeships bekijken

 

Het digitale event Meet Your Future in Energy vindt twee keer per jaar plaats. Deze editie van 18 november bestaat uit twee onderdelen: een open dag van energieonderwijs en een carrière event met bedrijven uit de energiesector. Sta jij op het punt om een studiekeuze te maken? Ontdek welke studiemogelijkheden er zijn op het gebied van energie, van mbo tot MBA. Of bekijk alle carrièremogelijkheden van dit moment of de toekomst. Dus wil jij aan het werk in de energiewereld? Kom dan ook zeker langs!

Programma:

  • 10:00 – 12:30 Open dag energieonderwijs Nederland en Europa
  • 12:45  – 13:45 College International Energy Agency over de World Energy Outlook van 2021
  • 14:00 – 16:30 Carrière event voor de energie sector

Energieonderwijs

Het ochtendprogramma is een online open dag waar je van alles te weten komt over de opleidingen in de wereld van energie en het klimaat. Of anders gezegd, dé studies voor de toekomst. Verschillende mbo, hbo en wo-scholen zoals: Van Hall Larenstein, Universiteit van Amsterdam, Energy College, Hanzehogeschool Groningen, Howest University, Rijksuniversiteit Groningen en anderen, presenteren zichzelf met de studies die er zijn op het gebied van energie. Ben jij nieuwsgierig naar de opleidingen van en voor de toekomst? Schrijf je nu in voor het ochtendprogramma. Je kan je hier aanmelden:

 

>> Aanmelden ochtendprogramma 

Carrière event

Het middaggedeelte is het carrière event waar allerlei organisaties aanwezig zijn die energie en klimaat net zo belangrijk vinden als jij. Denk aan Groningen Seaports, Tennet, International Energy Agency, Orangegas, Brunel, Shell, Deloitte, ENIE en meer. Zij laten je graag zien wat je kan gaan doen als je later bij hen komt werken. Let op: de workshops en colleges zijn in het Engels omdat er ook veel internationale studenten aanwezig zijn. Bekijk jouw kansen in de arbeidsmarkt. Schrijf je in voor het middagprogramma:

 

>> Aanmelden middagprogramma

Aftermovie November 2020

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Programma

Wanneer:

18 november 2021

Tijd:

10.00 -16.30

Waar :

Online

Voor wie:

Scholieren, mbo, hbo, wo studenten en starters

Kosten:

Gratis